AΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ



Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην απομαγνητοφώνηση των πρακτικών στην Αθήνα αλλά και στα επαρχιακά δικαστήρια.
Στην Χαλκίδα στα πρακτικά πολυμελούς που προσπάθησα και πήρα αντίγραφο για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ γινόταν ένας χαμός..πουθενά δεν υπήρχαν ονόματα ομιλούντων, ανακατεμένα  και χωρίς καν αρίθμηση σελίδων …
Η Γραμματέας μου έδωσε ένα τόμο και μου λέει βρές την υπόθεσή σου …διότι όπως μου επεσήμανε «έτσι μας τα φέρνουν τώρα»  …μία ώρα για να βρείς ποίο τμήμα του  τόμου των απομαγνητοφωνημένων ..που μπορεί να είναι καταχωρημένα και τμηματικά σε διάφορα σημεία.. σε αφορά..

Στην ΑΘΗΝΑ  δήλωση   ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ   πωλητηρίου ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Απεμαγνητοφωνήθη   ως  ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ….

Εκανα αιτηση διόρθωσης και ο Προιστάμενος --ευγενέστατος ---μου γνωστοποίησε ότι θα γίνει  ΟΙΚΟΘΕΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ … δηλαδή έλεος ..δεν φτάνουν τα άλλα προβλήματα …καινούργια προβλήματα με την απομαγνητοφώνηση..


Σε κάθε περίπτωση  το πρόβλημα είναι ότι τα  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που απομαγνηφωνούν πρέπει να είναι προιδεασμένοι με την νομική ορολογία …και όχι άσχετα άτομα με την νομική επιστήμη…


Να παρέμβουν οι αρμόδιοι και στην απομαγνηφώνηση να απασχοληθούν ασκούμενοι  η νέοι δικηγόρου  …. με  αμοιβή  …..που τόσοι είναι άνεργοι και έτσι θα έχουμε μείωση κόστους και σωστό αποτέλεσμα….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ